DCIM101MEDIADJI_0625.JPG

Chiel Hofmeijer

chiel

Chiel Hofmeijer (geboren in 1990) en opgegroeid in Voorst. Na jaren gewerkt te hebben op het loonwerkbedrijf Hofmeijer, de opleiding civiele techniek aan de hogeschool in Arnhem gevolgd.

Na twee jaar gewerkt te hebben bij Orbis Engineering terug gekomen op het oude nest te Voorst. Hofmeijer Civiel- en Cultuurtechniek was inmiddels opgericht waar ik als ontwerper/werkvoorbereider aan de slag ging. Hier ben ik betrokken geweest bij de meest uiteenlopende projecten. Van het baggeren van watergangen, het realiseren van nieuwe natuur, het aanleggen van buitensportvoorzieningen tot het bouwrijp maken van woonwijken. Mijn werkzaamheden bestonden uit de werkvoorbereiding en ontwerp ten behoeve van de uitvoering. 

In de loop der tijd verschoof dit ontwerpen steeds meer naar de planfase van projecten. Meedenken met de opdrachtgever over de buitenruimte. Door met een praktische kijk te ontwerpen wordt de uitvoering vergemakkelijkt. De wens om in deze planfase een bijdrage te kunnen leveren heeft geleidt tot de oprichting van ons gezamenlijke adviesbureau.

Maak kennis met Chiel via LinkedIn.
of neem contact op: 06-46420237