DCIM101MEDIADJI_0625.JPG

Planvoor­bereidingen

Heeft u een idee voor een ruimtelijke ontwikkeling, maar geen idee hoe of waar te beginnen? Of heeft u behoefte om met een adviseur te overleggen over wat de verschillende opties zijn voor bijvoorbeeld een oude schuur of braakliggend stuk perceel? Dit zijn allemaal vragen die naar voren kunnen komen tijdens de eerste fase van een ruimtelijke ontwikkeling.

Raacc helpt u graag bij het ontwikkelen van uw bouwplannen en het opstarten van de ruimtelijke procedure. Onze adviseurs kunnen u adviseren over de verschillende opties, eventuele alternatieven en verdere uitwerking. Ook hebben we de kennis om de plannen weer te geven in technisch en ruimtelijke tekeningen. Voor de kennis die we niet zelf in huis hebben, helpen we u graag bij het vinden van de juiste mensen die dat wel hebben.

Bij Raacc staat persoonlijke begeleiding bij ons hoog in het vaandel, waarbij ons doel is om u te ontzorgen. Diensten die wij aanbieden:

  • Persoonlijke begeleiding

  • Verkennen en uitwerken van de gewenste ontwikkeling

  • Het maken van een plan van aanpak

  • Contact leggen met de juiste overheidsinstanties

Wilt u meer informatie over onze werkwijze of gaat u graag met een van onze adviseurs in gesprek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.