DCIM101MEDIADJI_0625.JPG

Sportcomplexen

Sport is een van de favoriete vrijetijdsbestedingen die we kennen. Of je het nou zelf uitoefent of leuk vindt om naar te kijken, velen van ons hebben op een manier wel een verbinding met een sportvereniging. Er zijn dan ook vele locaties waar mensen de sport beoefenen. Elk weekend trekt heel het land er weer op uit om volop te voetballen, hockeyen, tennissen of welke sport dan ook te beoefenen.ย 

Het is daarom belangrijk om voldoende voorzieningen te hebben om aan deze vraag te voldoen. We merken dan ook dat veel verenigingen het moeilijk hebben met de veldindeling, omdat ze meer teams hebben dan dat er velden beschikbaar zijn. In andere gevallen is het sportcomplex verouderd en is een nieuwe impuls nodig.

Het ontwerp van een nieuw sportpark of het aanpassen of vergroten van een bestaand sportpark is een hele klus, waarbij zowel met de wensen van de sporters en toeschouwers als van de vereniging rekening gehouden moet worden. Bij de aanleg van een nieuw veld moet bijvoorbeeld goed worden gekeken naar de looproutes, aansluitingen op de rest van het complex en bijkomende voorzieningen, maar moet ook rekening worden gehouden naar de technische aspecten van het sportveld, zoals drainage, ondergrond en onderhoud.

Binnen Raacc hebben wij veel kennis en ervaring met het begeleiden van dit soort processen. Zowel binnen de regio als daarbuiten adviseren we vele sportverenigingen bij het ontwerp en onderhoud van hun sportparken. Zo heeft Raacc bijvoorbeeld het sportpark in Aalten ontworpen en zijn wij de vaste adviseurs voor de gemeente Almere voor het onderhoud van de gemeentelijke sportparken. Daarnaast hebben onze adviseurs ook ervaring in het onderhoud van verscheidende sportvelden in de regio.

Van kleine aanpassingen tot het nieuw ontwerpen kan Raacc u helpen. Vanaf het eerste begin tot en met de aanleg kunnen wij u voorzien van advies, ontwerpschetsen en verschillende uitwerkingsmogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.