DCIM101MEDIADJI_0625.JPG

vakantieparken en recreaties

Elke zomervakantie trekt heel Nederland er weer op uit om te genieten van het lekkere weer en de rust en ruimte. Steeds meer mensen kiezen ook voor een vakantie in eigen land, Nederland heeft dan ook voldoende variatie en mogelijkheden om van te genieten. We merken dan ook een groei in het aantal vakantieparken en ook een grotere variatie aan overnachtingsmogelijkheden. Van kamperen bij de boer tot B&B en van Een camping met enkele standplaatsen tot een heel vakantiepark, Raacc kan u helpen bij het ontwikkelen van uw project.ย 

Het ontwerpen van een vakantiepark of recreatieplaats vergt naast kennis van ruimtelijke ordening ook kennis over hoe mensen het park daadwerkelijk gaan gebruiken. Hierbij kunt u denken aan rijroutes, speelplaatsen, parkeergelegenheid en groenvoorzieningen om maar een paar voorbeelden te noemen.

Raacc heeft deze kennis in huis en wilt u graag adviseren met het realiseren van uw plannen. Zowel bij het ontwerp, onderhoud als bij kleine bouwprojecten kan Raacc u ontzorgen. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.