DCIM101MEDIADJI_0625.JPG

Vergunningsvrije uitbouw bedrijfswoning

Autoschadebedrijf P. Scherpenzeel is al tijden gevestigd aan de Voorsterweg in Loenen. De eigenaar Pascal heeft een bedrijfswoning aan de voorkant van het perceel, met daarachter zijn bedrijfsgebouwen. Nu was zijn plan om een uitbouw te maken aan de woning, om zo meer woonruimte voor hem en zijn gezin te creรซren. Hij wilde hiervoor graag een vergunning hebben.

Raacc heeft Pascal geholpen tijdens de planvoorbereiding. Tijdens de eerste analyse werd al duidelijk dat de uitbouw vergunningsvrij neergezet kon worden door gebruik te maken van de โ€˜beruchteโ€™ kruimelregeling. Om ook de bevestiging vanuit de gemeente hierop te hebben heeft Raacc een vooroverleg aangevraagd bij de gemeente Apeldoorn. De verouderde bouwtekeningen zijn gedigitaliseerd en uitgebreid met de geplande uitbouw en de bijbehorende gevelaanzichten.ย 

Na een wachttijd van een paar weken kregen we uiteindelijk de bevestiging vanuit de gemeente dat de uitbouw inderdaad vergunningsvrij gebouwd kan worden. Pascal kan zijn bouwplannen dus beginnen.

Werkzaamheden:

  • Planvoorbereiding en analyse
  • Indienen vooroverleg
  • Digitalisering oude bouwtekeningen
  • Aanpassen bouwtekeningen en gevelaanzichten